Passa al contingut principal

"Una Sardana per Argentona", un projecte obert a cantaires

Aquest projecte és una iniciativa que vol unir el cant coral, la tradició i un homenatge a la nostra vila. Es tracta de cantar una sardana que parla d’Argentona, acompanyada d’instruments de cobla. 

La música és la sardana que du per títol Argentona, Argentona , del compositor Sigfrid Galvany, la lletra l’ha escrit la nostra cantaire, Isabel Villarroya; i el nostre director, en Narcís Perich n’està fent una harmonització per a ser interpretada per coral i cobla. 

Es presentarà al públicel dia 6 d’agost, en la ballada de sardanes de la Festa Major. 

Si teniu relació amb alguna de les corals d'Argentona potser ja us ha arribat la convocatòria, però si no és així i teniu una mica d'experiència en el cant coral hi esteu convidat/da. Només cal que us poseu en contacte amb la nostra coral perquè us hi afegim.

Els assajos es faran a l'espai de l'antiga Velcro, els dimarts a 2/4 de 9 del vespre, dels dies: 5, 12 i 26 de juliol i el 2 d'agost.

No és el primer cop que aquesta coral dedica una part del seu repertori aquest gènere musical tan nostrat. Així recordem algunes peces que fa uns anys havíem inclòs en el repertori habitual, com la coneguda sardana Maria de les Trenes i especialment recordem amb molt d'orgull la cantada de sardanes de l'any 2017, junt amb la Coral Englantina de Vilassar de Mar, organitzat pels Amics de la Sardana de Vilassar de Mar. Concert que vàrem repetir a la Sala d'Argentona, el 2018, amb motiu del nostre 120è aniversari.

Aquí en deixem un bon record:



Esteu convidats/des a participar, al concert d'aquest 6 d'agost, bé sigui cantant o venint a sentir-nos. Esperem que en gaudiu molt.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Exit col·lectiu del projecte "Una Sardana per Argentona"

 El passat 6 d'agost vam poder estrenar amb molt èxit de públic i critica, la versió de la Sardana Argentona, Argentona , amb lletra, interpretada per cor i cobla. Aqui us deixem el vídeo de l'emotiu acte i una carta oberta d'agraïment a tantes persones que han fet que això fos possible

Vídeo del concert del 125 aniversari

Ja tenim el vídeo del concert fet dissabte passat! Hi podeu veure les actuacions i també, els vídeos que es van projectar, relatius a la història de la coral. Si desitgeu anar a una part en concret del concert, només cal que obriu la part de sota del YouTube i cliqueu a sobre del moment que vulgueu veure. Esperem que en gaudiu molt.

Col·laboració especial a l'espectacle "Tranquila, Celeste canta a Chavela"

Diumenge passat, vam tenir la satisfacció de ser convidats a cantar l'acompanyament d'una de les peces de Chavela Vargas que va interpretar Celeste Alias , a l'espectacle Tranquila , a La Sala d'Argentona. Va ser una interpretació musical diferent de les habituals, però com hem dit sovint, ens agrada afrontar nous reptes i explorar diferents formes de la música coral. Gràcies per convidar-nos. Aquí deixem el vídeo que ens han fet arribar de l'actuació. Molt agraits per tot